Restauratie / Renovatie van uw hekwerk

Heeft u een klassiek hekwerk dat door de tand des tijds is aangetast? Heeft u een klassiek hekwerk gezien dat u graag zou willen laten maken? Sol Stijlvol Hekwerk maakt voor u het juiste hekwerk met een klassieke touch! Restauratie / Renovatie / Nieuw. Geen probleem Sol Stijlvol Hekwerk heeft het in huis! In overleg met u maken wij een authentiek hekwerk met mogelijk klassieke elementen uit de bestaande situatie. Zo blijven herinneringen bewaard! De foto’s zijn een fotoverslag van oud naar nieuw.

Van Het Wijnkwartier kregen we na oplevering de reactie: “Het hek is supertop opgeleverd!!”

De opdrachtgever van het andere werk reageerde: “Ziet er goed uit. Super bedankt en wie weet tot weer een volgende werk. Samenwerking is iig zeer goed bevallen.”

Sol Stijlvol Hekwerk heeft de restauratie van monumentale hekwerken voor de gemeente Velsen uitgevoerd. Deze restauratie is onder supervisie van monumentenzorg in samenwerking uitgevoerd met een gecertificeerde smederij.

De laatse serie foto’s is de restauratie van een hekwerk bij een klassiek herenhuis. Dit herenhuis is prachtig gerestaureerd.

Authenciteit

Authenciteit

Behoud van karakter

Roest in Ruste

Roest in Ruste

Van oud naar chique

Monumentaal

Monumentaal

Restauratie onder Monumentenzorg

Vergane glorie

Vergane glorie

In Ere hersteld