Sol Stijlvol Hekwerk

Bij het maken van de hoogste kwaliteit sierhekwerken, heeft Sol Stijlvol Hekwerk alles zelf in de hand.

Alle producten worden in eigen huis vervaardigd en in eigen beheer gemonteerd en geïnstalleerd. Desgewenst voorzien van de modernste gemakken, zoals automatische aandrijvingen, toegangscontrole en intercom videosystemen. Daarnaast biedt Sol Stijlvol Hekwerk onderhoudscontracten voor extra service en zekerheid.

In onze moderne showroom kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken en ontvangt u een transparante en concurrerende offerte.
De productie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Voor de montage en installatie beschikt Sol over deskundige eigen medewerkers en een breed wagenpark met o.a. een eigen kraan op de vrachtwagen.

 

Alles in eigen hand!

IMG_1526

Onze Visie

het juiste gevoel bij uw sierhekwerk

Bij Sol Stijlvol Hekwerk gaan we voor ‘het juiste gevoel’ bij U als Klant.

‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’ heeft Sol als betrouwbare leverancier van exclusieve hekwerken hoog in het vaandel. De Klant wordt ontzorgd met een betrokken begeleiding in het hele proces. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Wij zijn er trots op dat we met regelmaat van Klanten reacties krijgen als: “Het hekwerk ziet er fantastisch uit”, “Het is een juweeltje!” of: “Prima opgelost! Zo doe je zaken.” en: “Ziet er goed uit. Super bedankt”.

“We are very happy with the gates and fence you delivered and installed in our house: it is quality work with aesthetic pleasure. Thank you for a very good job!”

Het heerlijke gebak kregen we onlangs van weer een tevreden klant: “Wij zullen in elk geval reclame maken voor jullie geweldige onderneming. Jullie staken er bovenuit!”. En recent: “Fijn dat jullie vandaag het hek zijn komen plaatsen. Het ziet er prachtig uit, echt heel mooi gemaakt. Wij zijn dik tevreden. Ook een compliment voor de monteurs. Vriendelijke mannen!”

Hier doen we het voor; U als tevreden Klant. Niet alleen voor het juiste gevoel van veiligheid, privacy en kwaliteit, maar ook voor het juiste gevoel hoe je als Klant behandeld wordt. Daarom schrijven wij Klant met een hoofdletter!

Uiteraard is naast bovenstaande een juiste balans tussen kwaliteit en prijsstelling van belang. Het gaat om het totaal. U krijgt een offerte op maat met een correcte en transparante prijsopbouw.

 

Voor het juiste gevoel!

 

KIJK HIER VOOR VAKMANSCHAP IN BEELD

Bezoek onze showroom met Streetview

Partners

60 jaar geschiedenis

familiebedrijf uit Brabant sinds 1959

Creatief zijn in metaal en techniek is van jongs af aan de grote drijfveer geweest van Charles Sol, de grondlegger van het bedrijf. Hij is op 1 december 1959 in een schuurtje in Eindhoven met het bedrijf begonnen.

In de loop van 60 jaar heeft het bedrijf een grote verscheidenheid aan stalen producten gemaakt. Vele jaren was Sol toonaangevend op het gebied van open haarden. Sinds de jaren 80 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het leveren van Stijlvol Hekwek voor allerlei toepassingen. Denk hierbij aan hekwerken en (automatische) poorten voor particuliere woningen, exclusieve villa’s en historische gebouwen. Daarnaast produceert en monteert Sol ook balkon- en traphekwerken en luifels voor nieuwbouw woningen en appartementen.

Sol Stijlvol Hekwerk is trots op de hekwerken bij de Sint Jan in Den Bosch, Rijks Munt in Utrecht maar ook op de speciale Corten hekwerken voor het MH17 monument. De klassieke poort voor het PSV stadion in Eindhoven is ook door Sol geproduceerd.

Sol Stijlvol Hekwerk is uitgegroeid van smederij tot een modern bedrijf met een gemotiveerd team medewerkers. Wij verzorgen het complete proces van ontwerp, productie, montage en installatie tot en met onderhoud en service.

Inmiddels heeft Sol Stijlvol Hekwerk vele (automatische) poorten en hekwerken geplaatst  niet alleen in Brabant maar door heel Nederland in een verscheidenheid aan uitvoeringen. Van modern tot klassiek en eenvoudig tot complex.

Scannen0151